Spelenderwijs ontwikkelen

Welkom bij IKC De Kleine Reus

IKC De Kleine Reus is een Integraal Kind Centrum voor ontwikkelingsgerichte opvang, activiteiten en onderwijs in het hart van Amsterdam.

 

De Kleine Reus biedt goed onderwijs, veilige opvang en uitdagende naschoolse activiteiten. Alle activiteiten worden vanuit een gezamenlijke visie en missie uitgevoerd. Voorop staat daarbij dat kinderen van nature nieuwsgierig zijn, (zelf)vertrouwen hebben en open staan voor de ander en de wereld om zich heen. Van daaruit werkt IKC De Kleine Reus aan onderwijs, opvang en activiteiten waarin de ontwikkeling van het kind centraal staat.

Kijk hier naar een korte introductie van dit schooljaar door de directeur.

Meer weten?

U kunt ons mailen:  info@dekleinereus.org. Wilt u dan in de onderwerpbalk zetten voor welke afdeling uw mail bestemd is (kinderdagverblijf, voorschool, school, buitenschoolse opvang of naschoolse activiteiten)?

 

U kunt ons bellen: 020-3207735, doorkiesnummer 1 voor de administratie. Hierna wordt u doorverbonden. We zijn in de ochtend goed bereikbaar. In de middag kunt u de voicemail inspreken of een mail sturen naar info@dekleinereus.org. 

De Kleine Reus organiseert geregeld voorlichtingsochtenden. Kijk voor data en verdere informatie op de pagina voor nieuwe ouders.

Uw kind(eren) én u zijn van harte welkom op De Kleine Reus!

Wat u niet mag missen

Agenda

START
30
MEI '23
Kamp groep 8
30 mei 2023 t/m 2 juni 2022
START
19
JUN '23
Schoolfotograaf
19 t/m 22 juni 2023
START
26
JUN '23
Lesvrije week
26 t/m 30 juni 2023
De Kleine Reus is gehuisvest in twee gebouwen rondom een groene speelplaats met moestuin. Ons adres is: Noorderstraat 6, 1017 TV Amsterdam. U betreedt ons gebouw door de deur in de grote groene poort. U komt dan op het schoolplein. Loop dan naar de ingang naast de moestuin. Bij de administratie kan men u verder verwijzen. Dit is de hoofdingang die altijd open is.